Kadeau

Bornholms natur er rygraden i vores køkken - den vilde såvel som den dyrkede. Vi har respekt for traditionerne, men stræber efter at forny os. Vi er ambitiøse og grundige, men vi vil altid være legesyge og udforskende. Vores køkken er regionalt, men vi finder inspiration i hele verden.

Roxie

Roxie er Kadeau-familiens lillesøster-restaurant. Stilen er uformel og hyggelig, men stadigt ambitiøs. Vores rødder er i Kadeaus smagsunivers, men vi finder også inspiration uden for den nordiske region.

Pony

PONY er Kadeaus uprætentiøse bistro - et enklere take på det nordiske køkken med et skarpt fokus på smag og gode råvarer.

Kadeau at home

Kadeau at Home er Kadeau-familiens catering. Vi hjælper både virksomheder og private med alt fra bryllupper til private middage, buffeter og konferencer, enten ud af huset eller i vores selskabslokale i København.

Nordlandet

Nordlandet er vores charmerende lille hotel, placeret på toppen af Bornholm med havet og klipperne som nærmeste naboer. Her finder du også Underbar og vores restaurant, PONY x Nordlandet.

Brohuset ved Hammershus

Brohuset ved Hammershus er besøgscenter for nordeuropas største slotsruin, Hammershus. Her finder du både butik, café og vores smørrebrødsrestaurant Solveig.

Bornholms Mosteri

På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke frugternes originale smag og fremelske potentialet – både i vores råvarer og hos vores ansatte.

Kadeau Food Concepts

Consultancy with one of the world’s most influential restaurant brands behind it.